Világjárás Retrospektív

4 eszement hónap eseményei Törökországban, Iránban, Indiában és Nepálban. A fene se tudja, hogy éltem túl, de ha már így alakult, utólag megírom, hátha érdekel valakit :) Alant a térképen láthatóak a meglátogatott települések. Ha kíváncsi vagy valamelyikre, commentezz, és arról írok legközelebb! A blog minden héten szerdáig frissül!

Mitmiérthogyan?

Térkép

Friss topikok

Apropó

Hob Gadling 2009.03.11. 00:00

Nem mindig van olyan időszak  az ember életében, amikor azt csinálhatja, amit szeretne. Én mindig szerettem volna utazni, egyedül, "hátizsákkal". Sokáig  csak ábrándoztam róla, majd egyszer úgy döntöttem, hogy ennél jobb alkalom talán soha nem lesz, úgyhogy kiléptem az állásomból és nekivágtam a 3-6 hónaposra tervezett útnak minimális pénzzel, de annál kevesebb utazási tapasztalattal. Hát ez annyira jól sikerült, hogy többször majdnem ott hagytam a fogam. Biztosan hoztam pár hibás döntést, de mégiscsak hazajöttem a saját erőmből, úgyhogy biztos hoztam sok jót is. Az eredeti útiterv Törökország (csak Isztanbul), Irán, Pakisztán, India, Nepál volt, sajnos Pakisztán kimaradt.

Többnyire egyedül utaztam, de néhány szakaszon volt betervezett társaságom: Isztanbulban a barátnőm, Rozi;Delhiben és Agrában barátaim Gergő és Viktor; Pokharában egy ismerősöm, Zita; Gokarnában és Hampiban szintén Viktor. Persze rajtuk kívül sok barátot  szereztem az úton, főleg külföldieket. A képek egy részét azok csinálták, akikkel együtt utaztam.

A blogot azért hoztam létre, hogy 1. összegezzem a tapasztalataimat, 2. azoknak a barátaimnak és rokonaimnak is tudjak mesélni az utazásról, akikkel ritkán találkozom.

A vrsp.blog.hu minden héten frissülni fog, legkésőbb szerdán!

 

Címkék: bemutatkozás

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vrsp.blog.hu/api/trackback/id/tr30995982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baphomet 2009.03.14. 18:13:39

Áááá, örülök, hogy megtaláltam a blogodat, most állok neki olvasni. Az enyém itt van (még nincs fenn minden tervezett kép, de készülget): www.keletiutazas.blog.hu

Tiba1 2009.04.11. 16:24:40

Gratulálok a beszámolókhoz és a kalandos túráidnak, nagyon jó ilyenekről olvasni, nagyon jók a beszámolói!!
köszi

zamio 2009.04.27. 19:03:48

Nagyon tetszik amiket irogatsz! :) Olyan érdekes, hogy egyszerre elolvastam az egészet, nem bírtam abbahagyni. Remélem még sok érdekes élményedet írod le! Én legalábbis nagyon várom! Üdv!
süti beállítások módosítása